Pohjois-Savon Lint- Piirinmestaruus 2024

Pohjois-Savon piirinmestaruudesta kisataan tänä vuonna Vesannolla. Pohjois-Savon Pystykorvakerhon kanssa piirinmestaruutta on järjestämässä Vesannon kennelkerho. Kokeen keskuspaikkana toimii Sompalan Kurssikeskus Vesannolla. Maastot sijoittuvat Vesanto, Tervo, Rautalampi, Suonenjoki, Viitasaari, Konnevesi ja Keiteleen alueelle.

Koe on kaksipäiväinen molempina päivinä kisataan normaalisti aamu kokeena, sillä kelit voivat olla kohtalaisen lämpöisiä vielä tuohon aikaan. Ehtivät koepäivien välissä koirat, ohjaajat sekä tuomarit rentoutua Sompalan savusaunan löylyissä ja rohkeimmat pääsevät pulahtamaan Sonkariin. 

Koepaikan osoite - Pohjaintie 149, 72300 Vesanto

Majoitus La - Su 30 € / hlö. Ilmoita ennakkoon majoitustarve. Koiria on mahdollista ottaa majoitukseen. Majoittua voi 2 - 4 hlö mökkeihin koiran kanssa tai isompaan tilaan ilman koiria. 

Majoittujat mukaan omat vuodevaatteet: Lakanat ja tyynyliinat sekä tai makuupussi aluslakanan tai tyynyliinan kanssa. Sompalassa on pelkät vuoteet peitot (huovat) ja liinattomat tyynyt. Patjat on suojattu muovilla, eli ilman aluslakanaa sillä on epämiellyttävää nukkua.

Muutamassa isossa rakennuksessa on oma keittiö. Aitoissa on hyvin pieni minikeittiö (minijääkaappi ja kahden levyn liesi).

Yleistä

Piirinmestaruus kisataan 07.-08.09.2024 - Ylituomari ja koetoimitsija ovat molempina päivinä samat

Kokeen ylituomari - Rauno Pieksämäki, Keski-Suomesta

Vara ylituomari - Jani Koppanen

Koetoimitsija - Matias Järvinen

 Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa - 20.08.2024

Ilmoittautuminen päättyy - 02.09.2024

Ilmoittautumiset - Matias Järvinen

Puh. 0503568538 - Sähköposti: jarvinen.matias@gmail.com

Klikkaamalla tästä pääset täyttämään ilmoittautumis lomaketta!

Maksutiedot - Maksa ilmoittautuminen vasta, kun olet saanut vahvistuksen osallistumisesta

Maksunsaaja - Pohjois-Savon Pystykorvakerho Ry

Osanottomaksu 50€ 

Tilinumero FI35 5482 3720 0130 85

Viite 26es