ERÄTAIKA 2024 toivottaa sinut tervetulleeksi erämessuille 26.-28.4.2024 Kuopioon Sorsasalon raviradalle

Perinteiset Kuopion ERÄTAIKA-messut uudistuvat merkittävästi, kun erähenkinen tapahtuma järjestetään seuraavan kerran Kuopion raviradalla Sorsasalossa huhtikuun viimeisenä viikonloppuna 2024.


Uusilla ja laajoilla messutiloilla niin ulkona kuin sisäalueilla, on esiteltävänä ja testattavana monipuolisesti näytteilleasettajien tuotteita ja palveluita. Raviradan lammella voi havainnoida ja kokeilla käytännössä kalastukseen liittyviä tuotteita ja välineitä: Lampeen istutetaan lohikaloja ja näyttelyvieraana pääset aidosti kalastamaan sekä oppimaan kalan jatkokäsittelyä ammattilaisen opastuksella. Metsästysaseista kiinnostuneille rakennetaan ampumarata, jossa itse voit kokeilla ja ampua testiaseilla. Lisäksi mönkijöitä ja maastopyöriä voit testata lähes luonnonmukaisilla ajoradoilla.


Sorsasaloon tapahtuma-alueelle on helppoa saapua: Ravi-rata sijaitsee moottoritie E5:n varrella ja parkkialueet ovat aivan tapahtumapaikan vieressä. Halutessasi voit tulla ERÄTAIKA-messuille myös ekologisesti ja erittäin edullisesti bussilla, sillä sivuillamme olevasta lippukaupasta voit ostaa pääsylipun lisäksi pian myös Kuopion ja Siilinjärven alueen joukkoliikennelipun. Tiedotamme tästä vielä lisää. Seuraa ilmoitteluamme kotisivuilla sekä Facebookissa ja Instagramissa.


Tule kokemaan metsästys- ja kalastusmaailman lumo Kuopioon erämessuille, inspiroitumaan uusista välineistä ja jakamaan luontoinnostuksesi muiden erähenkisten kanssa.


Tervetuloa elämyksellisille ERÄTAIKA-messuille!